fredag 29. oktober 2010

Noen detaljer fra soverommet

Jeg har ikke fått tatt noen fine bilder av hele soverommet enda, så da blir det bare noen detalj-bilder denne gangen.


Pax Birkeland skap fra Ikea. Pax har jo bare alle mulige innredningsmuligheter og vi har litt av hvert i skapet vårt... noen hylleplater, noen trådkurver, noen plastskuffer, noen treskuffer og en plastinnsats som er delt opp i små rom (perfekt til belter og småting).


Jeg lurte lenge på hva jeg skulle henge opp på soveromsveggen. For noen måneder siden fant jeg plutselig ut at en bildelist hadde vært kult! Tok derfor med meg denne fra Ikea som er hele 180 cm lang. Den dekker hele bredden på sengen, og jeg får derfor plass til ganske mye på den... 


...denne søte, lille bamsen blant annet :) 


I desember i fjor var jeg så heldig å få kalender av kusinen min! Hun hadde pakket inn 24 gaver som hun hadde hengt på en metallring som igjen skulle henge på denne flotte kroken. Jeg hang den opp på soverommet og koste meg med flotte gaver hver eneste dag frem til julaften! Heldige meg!!! Kroken er der fortsatt, og i dag henger det en fin bluse på den for å pynte opp litt. 


 Vi hadde to av disse flotte lampene på nattbordene våre inntil nylig. (Jeg ommøblerte litt etter dåpen og da endte disse opp i stuen i stedet). Nå har jeg satt inn en enkel lampe fra Ikea i stedet, og siden jeg bare har èn foreløpig må jeg nok snart på Ikea for å kjøpe en til :)

6 kommentarer:

 1. Bildelister er helt genialt for oss som liker å bytte om litt.. Fjordårets julekalender er nok fra ei som er veldig gla i deg:)

  SvarSlett
 2. hei..:) håper du har tid å svare på dette og ser det..;) datteren min hadde samme bamse men mistet den på feire i Tyrkia,så lurte på om det er noen merkelapp med navn på bamsen??? jeg har lett OVER alt, både på nett å butikker å finner ikke noen som ligner litt en gang..:( håper på svar:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Stine!
   Bamsen er fra Bukowski Sweden. Hvis du går inn på www.kortogkos.no, så har de endel fra det merket der. Kunne ikke se akkurat den jeg har, men det var noen som lignet i hvertfall. Håper du finner noe som kan passe :) Lykke til!

   Mvh Nina

   Slett
 3. Takk,takk:o) har letet som en galning og fant til slutt akkurat samme i Tyskland..:P venter i spenning nå:D

  SvarSlett