mandag 28. februar 2011

Bursdagshelg

Denne helgen har vi feiret storesøster som blir 4 år på onsdag - skikkelig mega stor jente som hun ville sagt :) Vi har kost oss med besøk av familie og venner, spist pølser, kaker, godteri, potetgull og cupcakes!Disse nydelige rosene fikk jeg av to "gamle" klassevenninner som var på besøk i forrige uke med sine to små, søte bebisser. Rosene står like fint enda :)


Storesøster kjøpte en bukett blomster til seg selv da hun var med pappa på Plantasjen på lørdag. Det skal sies at hun hadde med en blomst til lillebror og meg også. Kaktus i bil-potte til lillebror (!) og en liten sukkulent i rosa potte med hjerter på til meg *smelt*.Nydelig Hortensia med riktig farge for en prinsesse-bursdag.


Bursdagskake og cupcakes. Oppskriften på glasuren til cupcakes'ene kommer her:

100 g smør
200 g kremost (f.eks philadelphia)
400 g melis
noen dråper vanilje-ekstrakt
konditorfarge

Pisk kremost, smør og vanilje-ekstrakt. Ha i litt og litt av melisen slik at den blir godt blandet ut mellom hver gang. Ha i ønsket mengde konditorfarge. Muffinsene lager jeg ofte av ferdig-pakkene fra butikken. Bruker både sjokolademuffins og vanlige, lyse muffins. Jeg steker dem på muffinsbrett sånn at de ikke renner så mye ut, og så pynter jeg de med sprøytepose. Litt kakestrøssel på toppen - ferdig til servering!

Ha en fin mandag!


4 kommentarer:

 1. Hei. Så fint, da fikk jeg endelig oppskriften. Takk :-) Koselig bursdag og deilige kaker. AB

  SvarSlett
 2. Så flott pynt og kjempefine kaker!! Supert å få oppskrift på glasur - sånne vil jeg lage også! Klem e

  SvarSlett
 3. Ja, nå kan dere bake i vei!! Det er veldig moro :)

  SvarSlett
 4. Jeg ser at jeg har en kjempeflink datter!Klem

  SvarSlett