mandag 13. desember 2010

Julepyntet hus

Nå er huset ferdig pyntet til jul. Jeg pleier alltid å være tidlig ute, for jeg syns førjulstida er den koseligste. Når 1. januar kommer er det ut med alt - jula varer IKKE helt til påske i dette huset :)
Julepynt fra Jette Frölich. Julehuset med te-lys inni er en av favorittene.


 Koselig krukke fra Golden Christmas som jeg har puttet pepperkaker oppi. De er ikke hjemmelaget, men i morgen er det pepperkakebaking hos en venninne så da blir det orden på det!


Denne kransen kjøpte jeg på Lysebu i fjor.


Juletreet er også ferdig. For noen år siden gikk vi til innkjøp av et juletre vi kan bruke om og om igjen (les: plastikk :) Jeg var ikke helt overbevist da samboeren min foreslo det, men vi la litt penger i det og kjøpte ett som så ganske ordentlig ut. Når jeg får pyntet det "the American way" syns jeg det ser ganske greit ut allikevel. For et uekte juletre krever ganske mye pynt. Og det er jo egentlig helt i orden, for da får jeg brukt mye av det jeg har :)Noen søte sommerfugler har satt seg så lett på grenen.


Skjønner roser fra Sia. Disse skulle jeg gjerne hatt flere av...


Etter noen besøk i USA opp igjennom tiden har jeg selvfølgelig fått med meg litt julepynt derifra også. Både det brede båndet og denne fine pynten er fra Uniten. 


En julekule som datteren min lagde det første året i barnehagen. Siden jeg pynter juletreet i rødt og gull, passet jo denne ganske så bra! Og jeg syns det er koselig å pynte med noe som betyr litt ekstra for meg.

Ha en strålende 13. desember!!

7 kommentarer:

 1. Så koselig bilder og så flott dere har det! Nå har jeg sett igjennom alle innleggene dine :) Det var kjempe gøy å se :)

  Ha en super Luciadag og førjulstid :)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Åååååå, er egentlig alt jeg har lyst til å si...Så flott alt er kusina mi..må si jeg elsker juletre, Jette Frölich..forresten elsker alt!

  SvarSlett
 3. For et fantastisk fint juletre, alt det andre var også kjempefint!
  Du er så flink altså. Klem Elisabeth.

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig juletre!! Etter vår nesten 12 timer lange få-opp-juletre-dag, bør vi kanskje ty til plast vi og?? Klems

  SvarSlett
 5. Du kan jo starte eget interiørmagasin, du :o)

  Men jeg er svært uenig i dette med juletreet, altså - juletre skal være naturlig, tross barnåler overalt, glissne greiner og skeiv stamme. Det er dèt som er sjarmerende, og jul, for meg!

  Bestemor kan få ha plasttre, men så er hun over 90 år ;o)

  Ha en flott jul, Nina!

  Stor hilsen fra Marianne og magen.

  SvarSlett
 6. Jeg er helt enig i at et ekte juletre har mye mer sjarm enn ett uekte, og vi skal ikke se helt bort i fra at det kommer inn et ekte hos oss en gang i fremtiden også :) I går så jeg et lite juletre i potte pyntet med de nydeligste hjemmestrikkede kulene... Det var sjarmerende det!! Er jo blitt så populært med disse små juletrærne.

  Lykke til med magen, Marianne!!

  SvarSlett